Want Helder | 0174 - 712 861 | Jupiter 43 | 2685 LV
Want Helder | Want wij bouwen helder

Welkom

Bouwbedrijf Wanthelder te Poeldijk is gespecialiseerd in bouwprojecten. Vakkundig en enthousiast zijn wij actief met de uitvoering van allerlei nieuw- en verbouwprojecten voor de particuliere en zakelijke klant. Bouwbedrijf Wanthelder voert voornamelijk werkzaamheden uit in het Westland, regio ’s-Gravenhage en Rotterdam.

U kunt ook bij ons terecht voor het vergunningstraject en bouwkundige tekeningen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werkzaamheden:
•  Timmer en schilderwerk.
•  Metsel-, stukadoor- en tegelwerk.
•  Elektra installaties, loodgieters- en dakwerk.
•  Wandkasten, keuken plaatsen en aanpassen.
•  Aanbouw, serre, dakkapel, dakopbouw en dakterras.
•  Sloopwerk.
•  Hang- en sluitwerk en glasplaatsen.
•  Betonvloeren en funderingen.
•  Parket- en laminaatvloeren.
•  Sanitairwerk, Badkamers en toiletten.
•  Schuttingen, tuinhuisjes en buitenverlichting.

Ons bouwbedrijf beschikt over een goede organisatie en een vakkundig team medewerkers. Wij kunnen u snel van dienst zijn.

Bouwbedrijf Wanthelder werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor ons bedrijf en u, als opdrachtgever, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, een gunstige prijsstelling. Wij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren.

Werkwijze

Waar wilt u iets over weten?


U zoekt een bouwbedrijf dat net zo betrokken is bij uw bouwplannen als u zelf? Bouwbedrijf Wanthelder denkt in alle fases met u mee. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wilt u meer weten?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Betalingsregeling

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. In de opdrachtbevestiging staat het aantal betaaltermijnen vermeld. Dit is afhankelijk van de aanneemsom en bouwtijd.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Oplevering

Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zoals afgesproken zijn uitgevoerd.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Tussentijds contact

Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk. U hebt daarom ook één contactpersoon tijdens het gehele bouwproces. Tussentijd bespreken wij regelmatig de voortgang met u, zoals afstemming van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de uitvoering.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Uitvoering

Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien, angst voor overlast of rondslingert bouwafval. Hier houden wij altijd rekening mee. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten. Ook gebruiken wij stofschotten.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Planning

Wij werken nauw samen met de stukadoor, elektricien, schilder en loodgieter. U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, zodat alles volgens planning verloopt.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Opdrachtbevestiging

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel met wat aanpassingen), ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging ter ondertekening. Hierin  zullen wij ook de start- en opleverdatum vermelden welke wij van te voren met u afstemmen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Offerte

Uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen de offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden. Misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden worden hiermee voorkomen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Inventarisatie van uw wensen

Alle werkzaamheden brengen wij samen met u in kaart. We bespreken de volgende onderwerpen:

 • uw bouwproject;
 • bouwtekening nodig;
 • vergunning nodig;
 • omvang van de werkzaamheden;
 • materiaalsoorten;
 • stukadoors, elektra, schilder- en loodgieterswerk;
 • subsidiemogelijkheden;
 • gewenste bouwperiode.


Wij brengen alles voor u in kaart. Op basis van het overzicht van uw wensen en keuzes sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Kwaliteit

De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid, we streven naar het leveren van optimale kwaliteit tijdens het gehele bouwproces. Nauwkeurig houden wij in de gaten of alles volgens afspraak verloopt en dat het afgesproken kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt. U kunt rekenen op betrouwbare vakmensen met oog voor detail. Bouwbedrijf Wanthelder werkt met vakkundig personeel en in teamverband nauw samen met professionals binnen de bouw. Denk hierbij aan: loodgieters, elektriciens, stukadoors en schilders.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Open communicatie

Een open communicatie met onze klanten speelt een belangrijke rol, waarbij vertrouwen en afspraak = afspraak onze belangrijkste kernwaarden zijn. Wij werken met korte communicatielijnen, u hebt te maken met één contactpersoon en bouwkundig personeel dat u graag te woord staat tijdens het bouw proces.
Onze werkzaamheden worden afgestemd op uw eisen en wensen. Graag denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden. Indien er meer- of minderkosten ontstaan worden deze vooraf besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Betrouwbaarheid

Tevens zijn wij V.C.A. gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Onze werkzaamheden zijn gedekt door een Constructie All Risk (CAR) verzekering.
U zoekt een betrouwbaar aannemersbedrijf waar kwaliteit voorop staat?
Uw bouwkundige werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Persoonlijk gesprek

Graag komen wij persoonlijk bij u langs of u bij ons op kantoor om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Diensten

Diensten die wij u kunnen bieden?


Hierboven een overzicht van de diensten welke Bouwbedrijf Wanthelder levert.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Verbouwingen

Door verandering van woonbehoeften kan het soms noodzakelijk zijn uw woning te verbouwen, hierbij kunt u denken aan:

 • een uitbouw/aanbouw;
 • het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw;
 • het bouwen van een serre, veranda of erker;
 • het bouwen van een berging, garage of carport;

Binnenshuis zoals het (ver)bouwen van een:

 • badkamer;
 • toilet;
 • keuken;
 • bijkeuken;
 • zolder/zolderkamers.


Ook de zakelijke klant kan bij ons terecht voor bouw en verbouw. Wilt u hier meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend, evenals een prettige samenwerking. Bouwbedrijf Wanthelder is de specialist op het gebied van bouwen en verbouwen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Dakopbouw

Heeft u behoefte aan meer ruimte dan kun je denken aan een nokverhoging of dakopbouw. Want met een dakopbouw, dus een extra verdieping, heeft u eindelijk de gewenste hobbyruimte, extra kinderkamer of die nodige opbergruimte erbij!

 • Bij een platdakwoning is een dakopbouw over de gehele verdieping een mooie optie, hierdoor krijgt u er dus een flink aantal m2 bij.
 • Ook is het mogelijk om een bestaande schuine dak op te hogen door de zijgevels door te trekken en de nok hoger te maken.
 • Een bestaande dakterras is ook een goede optie voor een extra ruimte.


Uiteraard kan de dakopbouw geheel naar eigen wens worden ingedeeld en uitgevoerd. Geheel afhankelijk van uw budget, kunnen wij uw dakopbouw natuurlijk op diversen afwerkingniveaus opleveren.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Dakkapel

Als u een dakkapel wilt, dan bespreken we met u de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de prijzen van dakkapel tot dakkapel nogal verschillen. Wij maken het dakkapel voor het grootste deel traditioneel in het werk, Dit heeft als voordeel dat het dakkapel in alle gevallen goed geplaatst kan worden.
De afwerking aan de buiten maar ook de binnen zijde kan op diverse manieren worden verwerkt. Buiten afwerkingen worden uitgevoerd in hout, plaatmateriaal, volkern plaatmateriaal en zinken bekleding. Door een bepaald materiaal te verwerken kan een dakkapel een woning meer accentueren en sieren. Binnen afwerking wordt aangepast aan de bestaande situatie door stukadoorswerk of interieur timmerwerk zodat de dakkapel een vast deel van de zolder wordt.
Als er een vergunning moet worden aangevraagd dan kunnen wij u hier bij helpen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Dakraam

Met een dakraam maakt u van elke donkere zolderkamer een kamer met veel daglicht. Wij leveren en monteren de dakramen zelf zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Door samen te kijken naar de mogelijkheden weten we zeker dat het eindresultaat zal bevallen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.


Wij werken samen met de merken :

 • Velux
 • Fakro


Maar heeft u liever een ander merk, dan kan dat ook.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Aan- en uitbouw

Is uw woonkamer of keuken te klein, maar u wilt niet verhuizen, een uitbouw kan de oplossing zijn. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak.

Hoe gaan wij te werk bij het plaatsen van een uitbouw.
Een standaard aanbouw/uitbouw plaatsen wij, na startdatum, gemiddeld binnen drie weken. Een uitbouw wordt door ons uitgevoerd door een gemetselde spouwmuur. Kozijnen en ramen plaatsen wij in hardhout of kunststof, voorzien van dubbelglas. De uitbouw wordt vakkundig voorzien van elektra-, gas- en watervoorzieningen (volgens de NEN normen). Voor de ramen plaatsen wij in de meeste gevallen HR++ glas. Dit isolerend dubbelglas isoleert het best. Het is duurder in de aanschaf, maar u bespaart extra energie, waardoor u deze investering snel terugverdiend.
Voor de isolering zijn er minimale eisen waaraan de isolatie moet voldoen. U kunt kiezen voor hogere isolatiewaarde voor bijvoorbeeld vloeren, ramen en dak. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer energie u bespaart. Een aanbouw kan gemaakt worden met een plat dak of een puntdak. Dit is afhankelijk van de manier waarop uw huis gebouwd is en waar u uw aanbouw wilt hebben.

Vergunning
De begrippen aanbouw of uitbouw worden veel door elkaar gebruikt. Voor de wet is een aanbouw of een uitbouw hetzelfde. Een uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u een (lichte) bouwvergunning nodig.

Heeft u interesse in een uitbouw, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en geven u vakkundig advies.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Renovatie

U bent in bezit van een bestaande woning of u gaat er één kopen waaraan wel het één en ander gerenoveerd moet worden dan kunnen wij u daarbij helpen. Of het nu gaat over de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, wc of de gehele woning. Wij verzorgen de gehele renovatie van slopen van bestaande installaties, evt. verwijderen van muren tot het opnieuw aanleggen van elektra, loodgieterswerk, stukadoor, tegelwerk, schilder enz. Alles loopt via ons zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Wij gaan samen alle mogelijkheden af voor een perfecte renovatie. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte. Ook is er de mogelijkheid om een deel in eigen beheer te doen natuurlijk.
Bouwbedrijf Wanthelder beschikt over de mogelijkheden en kwaliteiten voor het uitvoeren van restauratie- of monumentale werkzaamheden. Door de aanwezigheid van ervaren timmerlieden en de uitgebreide scholing binnen ons bedrijf, zijn wij in staat om werkzaamheden te verrichten aan Rijks- of gemeentelijke monumenten of andere oude gebouwen. Behoudens het uitvoeren van de werkzaamheden, dragen wij ook zorg voor de fabricage van de betreffende onderdelen. Ook kunnen wij een inventarisatie maken van een gebouw, een plan van aanpak aanleveren, en u informeren omtrent de financiële en/of subsidiabele mogelijkheden. Tevens kunnen wij u verder ontzorgen door de totale vergunningsprocedure voor u te regelen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Retailbouw

Wilt u uw winkel verbouwen? Bouwbedrijf Wanthelder heeft veel ervaring in huis met het verbouwen en inrichting van retail en winkelpanden.Tevens werken wij samen met diverse project bureaus welke de gehele herstructureringen van winkel ketens ontwikkelen en verzorgen. De werkzaamheden variëren van gehele verbouwingen tot het aanpassen van een winkelinterieur of onderhoudswerken. Verbouw van retail locaties is een van onze specialiteiten. We bespreken de details van uw project graag en kunnen wellicht nog iets toevoegen vanuit onze ervaring in de bouw en verbouw.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Betonbouw

Beton is bij veel bouwfacetten nodig en zijn twee mogelijkheden van het verwerken van beton: prefab geproduceerde elementen of in het werk te storten elementen. In het werk te storten beton en prefab elementen kunnen worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Wanthelder wij hebben een diversiteit aan eigen materiaal en materieel, voor grote projecten werken we met vaste leveranciers en onderaannemers welke ook veel ervaring hebben in de betonbouw. Op deze manier bieden wij kwaliteit, snelheid en flexibiliteit tegen een scherpe prijs en kunnen inspelen op elke vraag in de betonbouw.

Prefab beton elementen worden verwerkt als:

 • Betonnen heipalen
 • Betonnen kelders
 • Systeemvloeren
 • Betonwanden
 • Trappen
 • Balkons

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Enkele voorbeelden:

 • Gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren en opslagruimtes.
 • Gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals winkels en garages.
 • Verzorgingsinstellingen zoals ziekenhuizen.
 • Recreatievoorzieningen zoals bioscopen, vakantieoorden en sportgebouwen.
 • Nutsvoorzieningen zoals energiecentrales en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Als bouwbedrijf Wanthelder utiliteitsprojecten uitvoert als aannemer wordt daarbij samengewerkt met gespecialiseerde onderaannemers op het gebied van onder meer betonwerk, staalconstructie en wandbeplating. Omdat bij utiliteitsprojecten soms tientallen partijen betrokken zijn, is zorgvuldige coördinatie van werkzaamheden van groot belang. Als hoofdaannemer organiseren wij daarom frequent bouwvergaderingen met alle betrokken partijen, zoals architecten, constructeurs en andere
adviseurs.
Wij denken graag met u mee. Door een transparant concept is het vaak goedkoper bouwen zonder de kwaliteit die wij na streven niet uit het oog te verliezen.

Stel hier vrijblijvend uw vraag of vraag een offerte aan.

Referenties